Selecteer een pagina
Z

Eenvoud & flexibel

Z

Creatief & innovatief

Z

Altijd tot uw beschikking

Z

Open communicatie & discretie

Rental Inspector werkt volledig onafhankelijk

De waarde van uw huis, appartement, kantoorgebouw, bouwgrond of ander vastgoed bepalen, begin er maar eens aan. Voor zo’n belangrijke inschatting is nattevingerwerk echt geen optie, en u wil de waarde van uw eigendom zeker niet onderschatten of overschatten.

Met onze vastgoedexpertise zorgen we voor een doordachte en correcte schatting van de verkoopwaarde. We wegen alle factoren die een rol spelen bij die verkoopwaarde zorgvuldig af: de aard van het vastgoed, de bestemming, de ligging, de vastgoedmarkt van de regio, …

Rental Inspector werkt volledig onafhankelijk, we zijn geen makelaar en verkopen zelf geen onroerend goed. We maken schattingen en taxaties op vraag van particulieren, maar ook van immokantoren, notarissen, gerechtelijke instanties, financiële instellingen en bouwmaatschappijen. Schattingen gebeuren voor aankoop of verkoop, maar evengoed voor verhuur, hypotheek, successie, echtscheiding, inbreng in vennootschap, herwaardering,… De juiste verkoopwaarde of marktwaarde van uw eigendom is in heel wat verschillende situaties van groot belang.